Opptreden på Løvenstadtunet 15. juni 2020

Vi kommer for å synge på Løvenstadtunet i år også! På grunn av smittevernhensyn kan vi ikke komme innenfor dørene, men det finnes heldigvis en terrasse vi kan synge fra slik at alle som vil kan høre. Allsanger har vi også med og vi gleder oss alltid til å synge sammen med publikum.

De sangene vi skal opptre med i år er en blanding av det helt lokale og det internasjonale. Mer lokalt enn Rælingens «nasjonalsang» Fedrejord blir det neppe, og utenbygsmaterialet stammer fra Amerika og Europa. Go tell it on the mountain er en amerikansk spiritual og Ei verd som er vår er oversatt fra den engelske låta A world of our own skrevet av Tom Springfield. På korkroa vi hadde i høst opptrådte vi med den herlige Vals i tango, og vi gleder oss til litt sanglig dans igjen! Men – er det en vals eller en tango mon tro? Den fine teksten i Mellom bakkar og berg gleder oss også utenom nasjonaldagen og til slutt synger vi To trøytte fuglar, en fin og slentrende sang. Syng gjerne med i Fats Wallers fine versjon av Two sleepy people.

De allsangene vi tar med oss denne gangen er Alle fugler, Vise for gærne jinter, På Hovedøen og Den glade vandrer. Vi tenker det blir en veldig hyggelig stund på Løvenstadtunet.

Del gjerne!